SKUBBET NED AF TRAPPEN PÅ STX

Bagekartofler med avocado

Jeg vil gerne dele min super sunde og meget mættende opskrift med jer. Jeg blev inspireret af en anden til at bruge avocadoer i bagekartofler. Det var virkelig en succes herhjemme, og så er det jo en 100% vegansk ret, hvis man gerne vil have det også. Selvom jeg ikke er veganer, kan jeg rigtig godt lide veganske retter. Denne opskrift kan laves til selv dem, som ikke tror de kan blive mætte uden kød. Det kan man nemlig sagtens med denne bagekartoffel. 

Du skal bruge (5 bagekartofler):

  • 5 bagekartofler
  • 4 avokadoer
  • 2 peberfrugter
  • 1 rødløg
  • salt
  • 1 Citron

Kartoflerne sættes i ovnen ved 200 grader i 1 time og 25 minutter.

Inden kartoflerne skal ud, gør man fyldet klar. Peberfrugterne, rødløget og avokadoerne hakkes groft. Derefter er det vigtigt at lægge dem på et fad med citronsaft, hvor blandingen vendes. Dette gør, at avokadoerne ikke bliver brune og grimme at se på. Det hele blandes sammen..

Når kartoflerne tages ud er fyldet klar til at komme i dem med det samme.  Man kan altid tilføje lidt bacon i toppen, især hvis manden er skeptisk derhjemme. Det er en super nem opskrift, som jeg helt klart vil anbefale jer at prøve.

Få 10% på https://poppyapparel.com/ med rabatkoden Levin10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKUBBET NED AF TRAPPEN PÅ STX