Ugens outfit

Dårlige forældre

Det bekymrer mig meget, at forældre støtter inddirekte op om mobning i folkeskolen. Der er rigtig mange der gør det, fordi deres egne børn har det godt. Det nytter ikke noget at ignorere mobning selvom, ens eget barn ikke er indblandet i det. Det nytter samtidighed heller ikke noget, man træder på andres børn for at få sine egne frem i lyset.

Jeg har oplevet at forældre faktisk gør deres egne børn til mobbere. Og det er rigtigt, det sker faktisk. Forældre kan også være misundelige, fravælge de usmarte og alt det, som de burde være for gamle til. Nogle forældre er ligesom børn, og så er det ikke længere muligt for skolen at gøre noget alene. Forskellen på forældrene der mobber og børnene er bare, at forældrene kan styre så meget mere. De er voksne mennesker, som faktisk ikke handler som voksne mennesker. Det er bestemt ikke rart at være det barn, som bliver udelukket af andre og deres forældre. Og så kan jeg brække mig over de forældre, der ser det, men ignorerer det fordi, de ikke tør andet. Hverken dem der mobber eller lukker øjnene, kan kalde sig for voksne eller gode forældre. Jeg vil kalde dem for direkte DÅRLIGE FORÆLDRE..
Det er der nok ikke nogle, der har lyst til at være eller blive. Og det skal man have i tankerne, hvis man er nogle af dem, der kommer til at deltage lidt for meget i børnenes konflikter. Man skal hjælpe sine børn med at løse konflikter og få andre med i fællesskabet. Det burde være en selvfølge, at man ikke skulle hjælpe sine børn med at lave konflikter og udelukke andre børn. Det er det bare ikke for alle åbentbart. Jeg tvivler på, jeg er den eneste, der har oplevet de her forældre.

Og de bliver ikke bedre af, at mobningen falder til ro. Når jeg nu som ung kvinde møder de forældre, som var med til at mobbe mig, opfører de sig som de trunter, der mobbede mig som lille. Det er til at dø af grin af, jeg gider ikke engang kigge surt tilbage.

Men tænk over det, skal du ikke gøre en forskel for dem, der ikke har det godt?? Ja jeg ved godt, hvordan jeg vil handle som forælder, når jeg engang bliver det. Mine børn skal ikke opfostres som mobbere.

Skal jeres??

 

 

Stjæl stilen her —>

https://poppyapparel.com/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens outfit