Z - plastik virker det?

Meningen med livet

Weekenden bød på diamantbryllup, og hos mig satte det tankerne igang. Hverdagen indeholder så mange pligter, misforståelser, stress, surhed, bekymringer og meget mere. Heldigvis indeholder den også noget godt. Men det vi bekymre os om eller stresser over, er det nu i virkeligheden så vigtigt? Vores telefoner, arbejde og andre daglige gøremål fylder det meste. Det fylder så meget, at vi faktisk glemmer det vigtigste.

Det vigtigste er i bund og grund, at vi har hinanden. Jeg synes det er så smukt at være med til at fejre to mennesker, der har været gift i 60 år. Det er blot et eksempel på, hvad der i virkeligheden er det mest betydningsfulde i livet. Om man har en god karriere, smukt hår eller en perfekt krop er ligegyldigt i sidste ende. Vi skal nyde hinandens selvskab og være der for hinanden så længe, vi har muligheden for det. Som mennesker skal vi være tilstede og opleve hinanden.

Vi bekymre os om så mange ting, som egentlig er spild af tid i denne her verden. Det er ikke blevet bedre med alle de elektroniske genstande og sociale medier, der fylder 90% af mange menneskers hverdag. Vi glemmer faktisk det, vi er her for. Vi glemmer at være mennesker, og vi glemmer det, som er det vigtigste i vores liv. Der er en grund til, at flere og flere bliver syge og får stress i denne tid. Vi bør stoppe op og tænke os om engang imellem. Der skal være tid til at dyrke det egentlige formål med livet. Desværre er der mange, der først for øjnene op for dette, når de har været derude, hvor de ikke kunne bunde. Det er nemlig her, man får mest brug for de mennesker, man holder af.

4 kommentarer

  • Hele

    Hvad er din drømmeuddannelse? Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christine Levin

      Undskyld det sene svar. Jeg vil helst ikke afsløre uddannelsen, da jeg i forvejen sætter høje krav til mig selv. Jeg vil være sikker på, om jeg kommer ind på uddannelsen før, jeg offentlig gør mine tanker om den.

      Kort sagt er en drømmeuddannelse for mig en uddannelse, man glæder sig til at starte på. En der indeholder et fag, man har en større interesse for. Et fag hvor man kan udvikle sig i en god retning personligt og opnå noget. Jeg elsker at nå mine mål og sætte mig nye. Jeg vil være glad imens jeg studere, og når jeg engang kommer i arbejde. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Pedersen

    Smukt skrevet

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christine Levin

      Tak for din besked, det er dejligt, du læser med 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Z - plastik virker det?