Alvorligt syg

Mødte Justin Bieber!

11/4 ? 2013

Kære dagbog

Sebastian har skrevet, at han stadig har følelser for mig. Jeg har sagt, at jeg også savner ham. Jeg ved ikke, om jeg kan stole på ham, og vil ikke have en, som jeg ikke stoler på. Jeg har været meget hos mormor og morfar. I søndags var Louise, Stinna og Mie her. Endelig havde jeg nogle veninder at være sammen med. Louise havde jeg ikke troet ville komme, og hun turde heller ikke først. Louise blev endda længere end de andre, og vi fik snakket. Det var en rar følelse at snakke med en gammel veninde. Det virker som om, at hun er lidt interesseret i Sebastian, men det er jo ikke sikkert.

21/4 ? 2013

Kære dagbog

Så skete det i går. Vi kørte hjemmefra kl.8, da det kunne være svært at få plads. 5 af mine veninder inklusiv Louise og Signe var kommet. Det var kun Louise som hilste på os, de andre kiggede ikke engang på mig. Vi fik ventetiden til at gå med, at kigge rundt om parken hvad der skete. Vi gad ikke stå i kø hele dagen, alle ville alligevel løbe ind, når dørene blev åbnet, så var det spildt. Hver gang der kom en bus kørende troede folk det var Justin, og så skreg vi alle sammen, eller far gjorde jo ikke. Vi købte mad og jeg fik en T-shirt. Da vi skulle ind, blev vi skubbet så langt frem, at vi faktisk var længere fremme end nogle af dem, som havde siddet hele dagen. Far havde købt ekstra mad, vi skulle have med derind, men det tog vagterne. Jeg pressede mig frem, da vi kom ind, og jeg endte helt oppe ved hegnet foran scenen. Far stod længere bagved. Jeg var bange for at blive mast eller væk fra far, men jeg skulle så tæt på som muligt. Ventetiden var slem, og det var varmt. Jeg var faktisk flere gange bange for at falde om før koncerten, jeg havde det ikke helt godt. Jeg er meget afkræftet.

Fortsættes… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alvorligt syg