Æblecrumble
Vi har bare så mange æbler, der falder ned hos mine bedsteforældre. Jeg elsker at udnytte dem til kager på denne årstid, og der er rigtig mange muligheder her i forhold til æblekager. I går bagte jeg denne æblecrumble, og jeg vil gerne dele den super lækre opskrift med jer.
Ingredienser
700 g æbler
2-4 spsk sukker
1 spk kanel
Crumble
150 g smør
150 g havregryn
30 g mandler
100 g mel
75 g sukker
0,5 spsk kanel
Lidt vanilie
Fremgangsmåde
Æblerne skæres i tern og lægges i vand, til de skal bruges. Herefter laves crumble i en skål. Det kan være en god ide at hælde blandingen i en pose og blande det med hænderne. Det gør det en del nemmere at arbejde med.
Fadet smøres og herefter kan æblerne blandes med sukker og kanel. Blandingen hældes i fadet og crumblen øverst.
Kagen bages ved 180 grader i en times tid. Herefter kan den spises med is, flødeskum eller hvad man nu lige har lyst til.
Ingen kommentarer endnu