Forsvind springhofte

Nyopereret

Kort sagt, så har jeg som nyopereret takket nej til morfin. I starten var jeg lokalbedøvet, og det virkede meget godt. Efter jeg er kommet hjem har jeg fået mange smerter, men operationen er overstået. Det var super rart at komme på OPA i Århus, og jeg vil gerne skrive lidt mere om det i et andet indlæg. Nu har jeg jo gennemgået 4 af de samme operationer, og jeg kan begynde at sammenligne de forskellige sygehuse.Jeg følte virkelig, at jeg var på et hotel, man kan godt mærke, det er et privathospital. Ingen larm om natten, flot værelse til både mig og min mor og mad fra Hotel Radisson ved siden af. Det var en fornøjelse at være indlagt en nat, under normale omstændigheder er det ellers ikke det fedeste at sove på et sygehus. Der blev taget godt hånd om mig, og alle jeg mødte var bare så søde. Det var de nu også på det offentlige i Århus.

Jeg kom hjem dagen efter, min gudmor kørte mig. Det er altid lidt ubehageligt at komme hjem og skulle finde ud af tingene selv. Dog synes jeg mig og min mor har klaret det godt indtil videre. Det ville bare være rart, hvis jeg bare lige kunne få smertestillende i droppet et par gange her. Jeg får ikke sovet så meget, og jeg er ikke frisk, men det er jo sådan det er. Jeg tænker på, at det her tager meget lidt tid i forhold til hvor meget tid mine hofter har brugt i det hele på at begrænse mig.

Meen det her er jo noget andet end dengang, hvor jeg dansede dagen lang. Det er ikke ligefrem min næste dancecamp, jeg går imøde her til sommer. Min far har vi ikke hørt så meget fra endnu.. Siden operationen, har der ikke været forbindelse. Derfor har jeg ikke kunne fortælle, hvordan det er gået. Jeg glæder mig meget til, at han er i telefonen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsvind springhofte