Faaborg Gymnasiums Miljø

Phykisk terror

Hvorfor vil folk gerne skjule mobning? 

Jeg har tænkt meget over det de sidste dage, fordi jeg har modtaget en masse beskeder på Facebook. Folk bliver direkte sure over, at jeg fortæller om min oplevelse på Gymnasiet. Jeg har mærket mobning helt tæt på, på min egen krop. Det er ikke muligt at vide, hvordan det er at blive udelukket, hvis man ikke selv har prøvet det.

Folk der har deres på det rene er faktisk rigtig tit ligeglade med andres ve og vel. Det er jo ikke vejen mod et godt socialt miljø. Det virker som om, at man gerne vil skjule mobning, fordi det er et tabu. Jeg kan bare ikke forstå hvorfor, så mange vælger og dække over, når det forekommer? Det er noget, som jeg virkelig ikke kan forstå, og jeg ville meget gerne have et bud på hvorfor?
Hvis jeg havde det godt på min skole, så ville jeg da stadig være åben for, at der var noget, der kunne laves om. Jeg tror ikke på, at ikke alle ved, at skolesystemet stinker. Selvom man ikke sidder i en en dårlig position i klassen selv, kan man ikke komme uden om, at der er nogle der gør det. Alle kan se det, ellers lyver de. Det handler bare om, om man kan hjælpe andre og være åben for forandringer.

Er I klar over derude hvor ondt, det gør, når man sidder som tidligere mobbeoffer og får hetz gang på gang? Jeg har valgt at dele mine oplevelser, og det er rigtig svært. Jeg kæmper hver dag lige nu for retten til at udtale mig. Når man har gennemgået sygdom og mobning, så er det virkelig ubehageligt at nogle vælger at sige, det er løgn, det du fortæller. Jeg har grædt så mange tårer for at kæmpe mig tilbage til livet. Dem der kan være så modbydelige mod én som mig, de har ingen livserfaring.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faaborg Gymnasiums Miljø