Forstyrrende tanker

Z – plastik virker

Sådan ser det ihvertfald ud for mig. Jeg kan gå, og uden smerter og spring. Mine hofter er måske for første gang i mit liv blevet normale, sådan føles det lige nu. Jeg tør næsten ikke tro det. At gå med kroniske smerter hele tiden er enormt frustrerende. Det kan jeg se nu, hvor jeg prøver at leve uden. Pludselig kan jeg føle mig frisk og udhvilet. Aldrig i mit liv har jeg kunnet sove en nat uden at vågne mindst 4 gange. Efter 2 mislykkede operationer, var jeg skeptisk over endnu to forsøg, heldigvis greb jeg chancen.

 

Gang på gang har jeg fået at vide, at jeg måtte leve med smerter. Og hele tiden har jeg fået beskeden, at jeg måtte indrette mig efter smerterne og modtage medicin. Hvis jeg havde lyttet til de beskeder, stod jeg ikke uden smerter i dag.

At jeg er smertefri skal sammen med min studentereksamen fejres med en tur til Bulgarien sammen med min far. Billetterne er bestilt, og jeg ser frem til en fantastisk tur. Det lykkedes mig at finde et sted, han ikke har besøgt endnu utroligt nok.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forstyrrende tanker