Hvis du falder, gør jeg også

Forstyrrende tanker

Dine tanker kan have stor indvirkning på dit eget selvbillede og din selvtillid. Men har du tænkt over hvem der taler, når du siger til dig selv, at du ikke er god nok? Hvorfor ikke lade den dårlige tanke forbipassere i stedet for, at lade den hænge.

En ting jeg har lært af at være spiseforstyrret er, at man ikke skal tage alle sine tanker til sig. Hver gang jeg igen bliver usikker på mig selv eller mit spejlbillede, tænker jeg på noget andet.  I stedet for at fokusere på den tanke der gjorde mig ked af det, fokuserer jeg på noget andet. Enten noget, der gør mig glad, eller det jeg har opnået ved at kæmpe mig rask.

Vi skal lære at se bort fra de tanker, der ikke gavner vores hverdag. Vi kan stresse os selv utrolig meget bare med en tanke. Men der er jo ingen som siger, at vi skal lytte til hver eneste tanke.  Det gælder ikke kun de syge, men generelt os allesammen. En tanke er jo bare en tanke, det er os selv der vælger, om den skal betyde noget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du falder, gør jeg også