Livet på den anden side

Menneskets bedste ven

Hunde kan gøre meget mere end bare at være et kæledyr. Jeg synes det er en super god ide, at man kan få sig en servicehund, hvis man har en psykisk lidelse eller et handicap. Det er dog ikke kun i alvorlige tilfælde at en hund kan have en positiv indvirkning på hverdagen.  Den modvirker også den almindelige hverdagsstress.

Jeg har aldrig selv haft en servicehund. Alligevel da jeg allermest havde brug for en trofast ven,

,som kunne give mig kærlighed, anskaffede jeg mig en hund. Selvom min hund ikke er specialtrænet eller avlet til at være en trofast hjælper, har den gjort rigtig meget for mig. Min hverdag er blevet langt mindre stresset, og jeg har kunnet gennemføre min skolegang. Jeg vidste, at Putte sad og ventede glad, når jeg kom hjem.

Gåturene tvinger mig til at slappe af og komme udenfor lige meget hvilket vejr, det er. Hun har givet mig en hverdag, hvor der altid sker noget. Førhen sov jeg rigtig dårligt på grund af mobningen og mine lange sygdomsforløber. Jeg havde simpelthen ingen ro, når jeg lagde mig til at sove alene. Det hjælper hun mig også med, jeg har altid en ved min side nu. Så en hund behøver ikke være specialtrænet i alle tilfælde, hvor der er brug for en trofast støtte. Det eneste man behøver er tid og tålmodighed. Hvis hunden har det godt, så bliver den hurtigt din bedste ven.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet på den anden side