Smarte tøser

Hjemme igen!

Jeg har ikke skrevet så meget den sidste uge. Det skyldes, at jeg har været på ferie med min familie. For første gang i mange år, har vi ikke været i udlandet. I stedet har ferien foregået i Sønderborg, da min lille hund ikke kunne blive passet. Vi har holdt ferie i vores båd mig, mine forældre, bror og min kæreste.

Det har været en god tur. Dog må jeg sige, at jeg glæder mig til noget lidt bedre vejr, når mig og min far rejser til Bulgarien senere på sommeren. Det har ellers været skønt at koble helt af og ikke skulle noget som helst. Det har også gjort, at jeg føler ferien er gået i gang for alvor.

Det har været en oplevelse at have min hund Putte med på ferie. Jeg tror både mig og hende har lært en masse. Fordi det er andre regler der gælder, når man pludselig er på udebane. Så man skal ikke være bange for at rejse med sine dyr, man skal tage det som en oplevelse. Og jeg må indrømme, at hun er blevet en endnu dygtigere hund bare af en uges ferie. Jeg er blevet nødt til at sætte flere grænser, og hun har indrettet sig.

I forhold til mine nylavede hofter, er turen gået rigtig godt. Jeg har ingen problemer haft med at komme rundt for første gang i mit liv. Nu vil jeg læne mig tilbage og nyde, at der stadig er en lang ferie forude.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smarte tøser