Mødte Justin Bieber!

Frygten for lægen

Det var helt vildt, da Justin kom på.  Alle skreg, og parken var fyldt med energi. Mange besvimede under koncerten, og blev løftet over hegnet, der hvor jeg stod. Det resulterede i, at de delte sukker og vand ud til os foran. Koncerten var helt fantastisk og utrolig flot med fyrværkeri og det hele. Efter koncerten blev jeg ved hegnet, og far fandt mig hurtigt. Vi hørte Justin Bieber hele vejen hjem.

Jeg havde virkelig set frem til dagen længe, Justin Bieber var og er mit største idol. Selvfølgelig var det min far der skulle med, vi elsker begge to at opleve og jagter de vilde ting. Far glædede sig næsten lige så meget som mig, tror jeg. Det var en fornøjelse at have ham med. Min mor må have været nervøs for at sende mig af sted. Jeg var jo meget underernæret, men jeg havde glædet mig et helt år. Det var en mærkelig følelse, at jeg ikke engang skulle hilse på mine gamle veninder. Den eneste der sagde hej var Louise. Jeg havde ikke meget tilovers for hende, hun havde været med til at stille mig i den dårlige situation, som jeg var i. Alligevel gjorde det ondt, at stå et par meter fra hende og de andre uden at snakke med dem og ikke kramme dem eller sige hej. Jeg spiste hvad jeg ville den dag, jeg ville ikke ødelægge det for mig selv. Jeg var også inderst inde lidt bange for, om jeg kunne holde til det hele uden mad.

23/4 ? 2013

Kære dagbog

Jeg skal til lægen og vejes. Jeg har tabt mig lidt og frygter at komme derind. Jeg har læst en blog med en, som døde af anoreksi, men alligevel tager jeg mig ikke sammen.

Fortsættes.. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mødte Justin Bieber!