Ikke mobning, vi holder dig bare udenfor

Lignede de ville smadre mig

For mig handlede det ikke om at være med i deres chat. Jeg ønskede ikke at være en del af en gruppe, som var så lede imod andre. Jeg havde heller ikke kunnet være med, de brugte chatten til at bagtale mig og på en meget grov måde, før jeg vidste af det.  Billederne fra pigernes chat blev sendt af min gamle veninde, som i lang tid ikke havde kontaktet mig. Jeg ved ikke hvorfor, at hun sendte mig billederne. Måske havde hun dårlig samvittighed, eller også ville hun skabe mere splid.

Der var intet tekst med til billederne i min venindes beskeder. Jeg tror aldrig, at jeg er blevet så såret før og så af så mange. I det hun sendte billederne, stoppede kontakten fuldstændig imellem os, hvilket undrer mig meget. Hun ville selvfølgelig ikke afsløres i, at hun var gået bag om ryggen på gruppen. Hvis det var tilfældet, kunne jeg trøste mig med, at ikke alle syntes, at det der skete var okay. Jeg var dybt skuffet over hende, men jeg ville ikke sladre til nogle. Jeg kunne ikke vide, om det var gjort i en god mening eller ej. I første omgang vidste mine forældre ikke engang hvem, at hun var. Jeg sagde ikke noget til dem eller nogen andre.

4/8 ? 2013

Kære dagbog

Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke var velkommen på stranden i Faaborg, da jeg kom hjem. Pigerne kiggede meget surt, da de så mig, mere end de plejede at gøre. Jeg lå i stedet sammen med Sebastian og hans venner, som er mest fra Sundskolen. Mig og Sebastian snakker rigtig godt sammen lige for tiden. Jeg havde også fortalt om problemet til ham, og han lovede ikke at snakke med nogle om det. Pigerne fra Facebook gruppen lå bare stadig og kiggede surt, man kunne også se, at de bagtalte mig. De nærmede sig der hvor vi lå og lignede nogle, som ville smadre mig hvis, de kunne få lejlighed til det.

Fortsættes…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke mobning, vi holder dig bare udenfor