Slæbt til lægen

Jeg vandt, men jeg mistede

7/11 ? 2012

Kære dagbog

Mesterskabet gik godt jeg skulle danse hip hop og funk. Jeg vandt guld og kom i mesterrækken i begge danse. Far havde sagt, at jeg ikke skulle have for store forventninger, der var jo mange med, men jeg kunne! Jeg havde virkelig også øvet mig det sidste halve år. Dans er mit liv, og jeg vil bare fortsætte med at træne, så jeg kan blive rigtig god. Det var mit mål at vinde, og jeg gjorde det.

Jeg havde tabt mig utroligt meget på kort tid samt mistet en masse på lige så kort tid. I stedet havde jeg arrangeret mig meget i skolen og gået op i at nå mine mål. Jeg husker ikke noget om den dag, hvor jeg vandt guld. Jeg opnåede mit mål og opfyldte et af mine største ønsker, men dagen findes ikke i min hukommelse. Jeg kæmper for at huske, og jeg har stadig ingen minder fra denne dag længere, alt er simpelthen væk. Jeg har billederne i vores album, og jeg ved, at jeg vandt. Jeg kan også se, at jeg virkelig var tynd. Jeg fik et chok, da jeg fandt billederne på min computer for ikke lang tid siden. Min nuværende bedste veninde Sara ville have set billederne, men jeg kunne ikke vise dem til hende skønt, at hun ved, jeg har været meget tynd.

Fortsættes… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slæbt til lægen