Blodigt syn

Mig selv til side

Lige nu går jeg herhjemme og har sommerferie. Følelsen af frihed efter at være færdig med HF kan jeg ikke helt opnå. Det er som om, at jeg skal i skole om 2 uger igen. Der går nok lidt tid endnu før, at jeg føler mig rigtig færdig med skolen.

Jeg går og venter på at få svar fra Sygeplejerskeskolen. D.28 ved jeg, om jeg er optaget indtil da, kan jeg ikke lave de store planer. Så jeg nyder, at jeg ikke skal noget. Det er også rart at få tankerne på plads omkring det, som jeg muligvis skal igang med. Jeg har selv været meget på sygehuset, så jeg ved hvor meget det betyder, hvem man bliver modtaget af som patient. Jeg ved også, at det langt fra er alle dage, som er lykkelige på et sygehus. Det gør også, at jeg er en smugle spændt og nervøs på at blive sygeplejerske. Dog glæder jeg mig utrolig meget til at  jeg forhåbentlig får lov til at starte.

Derfor synes jeg det er rart at få lidt ro på inden, at jeg skal igang. Fordi jeg har haft rigtig mange personlige kampe, som jeg er igang med at afslutte. Det betyder, at jeg er ved at være klar til at tage mig af andre. Det skal være min nye begyndelse og en god afslutning på mange års forhindringer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blodigt syn