Sygeplejerskestuderende snart

Livet på den anden side

I går var jeg oppe på min gamle skoles legeplads. Da jeg satte mig  på gyngen huskede jeg pludselig tilbage på mine første skoleår. Jeg har faktisk nydt årene i skolen dengang, hvor jeg gik i de mindre klasser. Jeg havde mine venner og veninder, dengang havde jeg ingen anelse om, hvad der ville ske senere i mit liv. Dengang havde jeg heller ikke  de store tanker om min fremtidige skolegang.

Efter en længere periode med mobning og sygdom, er jeg klar til livet på den anden side. Følg min blog omkring min kamp tilbage til livet og min nuværende hverdag.

Nu kan jeg sidde der på legepladsen og tænke på, hvor jeg startede, og hvor jeg sluttede. Jeg har ikke lyst til at gå op i de bygninger, hvor mit livs helvede startede.. Alligevel var det en rar følelse at sidde på legepladsen der, hvor jeg egentlig havde det meget godt. Det gjorde også, at jeg fik en lille klump i halsen. Fordi, da jeg forlod min folkeskole, var jeg ikke hel indeni. Jeg havde det forfærdeligt, og jeg vidste ikke, hvor jeg ville ende. Folkeskolen skulle i stedet ruste en til at komme videre i livet, desværre var det ikke tilfældet med mig.

Heldigvis kunne jeg i går gå fra legepladsen nu, som en glad pige. Det er en lettelse for mig, at jeg nu kan ligge både folkeskolen og Gymnasiet bag mig. Denne gang får jeg ikke en sommerferie, der bare er et break fra hverdagen med mobningen. Nu får jeg chancen til at forme mit eget liv og være mig selv. Jeg er ikke længere tvunget til at gå i skole, og dermed er jeg fritaget fra mobningen.

Livet begynder på den anden side af fortvivlelsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygeplejerskestuderende snart