Kampen ødelagde oplevelsen

De ville ikke se på mig

9/11

Kære dagbog

Jeg skrev til Louise hvorfor, at hun er mod mig som hun er. Jeg kan ikke forstå, hvad der er sket, jeg har jo intet gjort. Hun skrev en masse beskeder tilbage som om, at det var mig, som der var dum, og det var min skyld, at jeg ikke havde veninder. Hun sagde også, at det hele var på grund af, at jeg havde haft en kæreste. Jeg havde ikke rigtig gjort noget som sådan, sagde hun også. Hvad skal jeg stille op for at være med hos de andre, når jeg ikke engang kan undskylde noget? Jeg kan ikke forstå det, vi så jo kun hinanden hver anden weekend, han var jo på efterskole. Hun mente desuden, at jeg havde holdt hele klassen uden for på egen hånd. Vi diskuterede i lang tid indtil, jeg ikke gad svare mere. Mor og far har været til forældresamtaler. Jeg havde fået lov til at blive hjemme fra samtalen, jeg ville bare gerne have mor og far til at fortælle om situationen. Lærerne kunne ikke forstå, hvad det var, som der skete. De havde jo set hvor gode veninder, at mig og pigerne havde været. Jeg havde ikke været udenfor. Lærerne var også meget skuffede over pigerne især Louise, og min lærer Marie ville snakke med hende og Signe Jeg har ikke lyst til det, men jeg bliver nødt til at lade hende gøre det. Det går ikke så godt med at spise. På tirsdag skal jeg til lægen igen. Jeg må forsøge at tage på, men jeg tør bare ikke, og jeg ved ikke hvorfor. Jeg har været hjemme på grund af problemerne i skolen i dag, jeg kan ikke klare det mere. Jeg må ikke engang sidde sammen med pigerne jeg altid har kendt i kantinen.

De kigger ikke engang på mig, når jeg kommer. De rykker sig ikke, hvis der ikke er plads. Det er alligevel pinligt, hvis jeg endelig får en plads. De siger intet til mig. Hvis jeg snakker, svarerde mig slet ikke.

Fortsættes… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kampen ødelagde oplevelsen