Umuligt at holde mig oppe

Ikke nok energi

Det var virkelig vigtigt for mig, at Ida tog med til min fødselsdag. Jeg havde ikke andre veninder at være sammen med. Hun blandede sig heller ikke i mine problemer, hun nød bare at være sammen med mig. Hun lyttede også til mig, og hun kunne forstå mig. Hun gjorde dagen meget bedre, men jeg havde ikke energi til sidst. Jeg fik så lidt at spise, at jeg ikke kunne mere. Jeg husker heller ikke dagen. Denne dag er en af de dage, som er fuldstændig forsvundet i min hukommelse. Jeg måtte sove ekstra dagen efter fordi, at det havde været så hårdt for min krop at have gæster, jeg havde ikke nok energi til det. Jeg havde heller ikke lyst til at komme i skole til alle ubehagelighederne, når jeg lige havde haft sådan en god dag. Det eneste jeg husker er, at jeg græd mig selv i søvn den aften, dagen havde været så god, men den var slut.

2017

15/2 ? 2013

Kære dagbog

Ida er vild med Mads, så vi er inde i hans klasse i frikvarterende. Det gør ikke noget, fordi Anne og Sara er der, og de er meget søde. Sebastian følger seriøst efter mig over alt og hele tiden! Han driller mig konstant også. Nogle er begyndt at spørge, om han ikke kan lade mig være. Han skrev til mig med det samme efter skole og hele eftermiddagen. Han er en god ven fra min side, som det ser ud nu. Det er rigtig rart, at der er en, der vil tale med mig. 

Jeg er så glad for mine nye bukser, at jeg er bange for at tage for meget på til at kunne passe dem. Jeg skal jo tage på og især hvis, jeg skal gå i bikini til sommer. Mor købte bukserne i en størrelse større, som jeg kan have liggende. Det er sødt af hende, tror virkelig hun er nervøs for mig.

Fortsættes… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Umuligt at holde mig oppe