De så igennem mig

Utrolig ulykkelig

30/1 ? 2013

Kære dagbog

Vi har holdt mormors 69 års. Jeg har det bedre i skolen, men alligevel er der nogle, som er meget afvisende. Det hjælper lidt, at der er et par stykker, som jeg nu kan snakke med. Alex kommer op på skolen, og jeg har ikke set ham siden jeg slog op. Han har ikke set mig så tynd her. Jeg er ikke inviteret til nogen forfest før næste Fut. Mia, Stine og Nadja hørte det, og jeg må gerne være med der.

2/2 ? 2013

Kære dagbog

Vi kom til Fut som nogle af de første. Sebastian fra min klasse og Alex var der også. Sebastian kan godt lide at irritere folk, men ellers virker han meget flink. Jeg snakkede med ham, da de andre gik hen til Alex. Det meste af festen var sjovt nok, men til sidst blev jeg meget ked af det. Allerførst blev jeg dårlig, nok fordi jeg ikke rigtig spiser. Pludselig kunne jeg ikke lade være med at græde. Jeg savnede Louise og Signe så meget. Louise havde smilt til mig flere gange, og jeg ville så gerne have hende igen.  Louise og Frederikke trøstede mig. Louise spurgte om hun skulle gå og mig og Frederikke snakkede sammen. Frederikke vidste godt mig og Louise var uvenner. Der kom en masse andre også nogle, som jeg ikke kender. Så kom Stella og hæv mig til side  fra alle menneskerne med Sebastian efter sig. Sebastian havde flere gange været omkring mig denne aften, måske kan han lide mig? Stella fik mig væk fra ham, og ville vide hvem der havde gjort mig noget, for så ville hun komme efter personen med det samme. Stella har jo altid beskyttet mig. Det endte med, at hun fulgte mig hen til Frederikka igen, og jeg skulle snakke med Louise. Vi sad bare og holdte om hinanden, og Louise sagde, at hun også savnede mig. Vi endte med at danse sammen, men jeg var stadig ikke helt på toppen. Da jeg kom hjem var jeg ked af det igen. Jeg har grædt det meste af dagen i dag også, jeg vil bare have alt som førhen.

Fortsættes… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De så igennem mig