Første skridt mod målet

Pigegruppens magt

Hun siger også, at jeg har været ved at miste håret. Det var helt tyndt og min hovedbund var tydelig. I dag har jeg været hjemme. Mor gav mig lov, fordi jeg er så ked af skolen. Mor har været ude på sygehuset sammen med nogle andre forældre, som har piger der har fået det skidt. I går blev jeg ret ked af det. Mine gamle veninder, som jeg ikke ser mere var hos Anna og sove. De skrev til mig, at det var fordi, de var ?rigtig rigtig gode veninder?. Det var Louise der skrev det.  I dag har hun så skrevet, at det ikke er for at gøre mig ked af det, men at jeg bare ikke er en af hendes bedste veninder mere. Hun skrev også, at jeg jo ikke rigtig snakker med de andre. Mig og mor har snakket om at se på andre skoler. Jeg vil ikke gå på min skole mere, jeg hader det og har lyst til at blive hjemme hver dag.

Det rørte mig dybt, at Louise skrev sådan til mig. Jeg bestemte mig for, at jeg ikke skulle betro mig mere til hende. Jeg blev mere og mere sikker på, at hun bare brugte mig. Jeg har senere tænkt, at hun måske var tvunget til at behandle mig dårligt. Pigegruppen var som sagt stærk, hvem ville være uvenner med dem? Alligevel burde hun have sagt fra, hvis det var der, at grunden til hendes opførsel lå. Lige meget hvor meget, det måske ikke havde været meningen, at det skulle køre så langt ud, havde hun været med til at starte det. Louise burde have stået ved min side. Hun har sagt til mig, at det ikke havde været mening, at jeg skulle udelukkes helt, jeg tror hende nu. Faktisk kan jeg se, at hun fortryder. Det er utroligt så meget magt populære piger kan have.

Fortsættes…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første skridt mod målet