Ensomhed, chikane, sygdom (KAMPANGE)

Drugs, smerter og grin!

Så blev det d.23 december, og jeg har klaret mig igennem operationen. Hvis kirurgen ser dette en dag, så synes min læge, det var nogle meget fine sår, jeg havde. En lille lynlås ned ad låret uden betændelse eller noget.

Jeg har været på vægten i dag, og jeg har faktisk klaret det okay. Jeg har haft meget kvalme, og jeg har ikke holdt styr på maden. Jeg har kun tabt mig 1 kilo, og det er jo nok muskler. Det er dejligt, at jeg er kommet dertil, hvor jeg ikke er bange for vægten. Tiden har ikke været der til at dyrke det. Jeg kan nyde julen fuldt ud i år, hvis det ikke var for operationerne. Det har førhen været svært, da jeg var meget spiseforstyrret.

medications-257346_1280

Piller er der nok af efter operationen. Heldigvis trapper jeg allerede ned. Når man er vant til smerter, vil jeg hellere have lidt ondt en at drukne mig selv i piller.

Så havde jeg besøg af en gammel veninde i går, og vi fik en god snak. Fordi hun har oplevet noget af det samme som mig i forhold til de sociale hierarkier. Vi fik en snak om hvorfor, at man vælger at være medløber? Jeg har jo kendt mine mobbere, og de er jo lidt til grin. For i bund og grund, så er bagmændende jo ikke elsket af sine medløbere. Faktisk så er de hadet af nogle af dem, men de tør så ikke sige fra. Hvad lever de egentlig højt på? Ligner deres far en model? Nææ, og moderen synes måske at, hun er magtfuld. Sådan er det i de fleste tilfælde. I virkeligheden går hun måske rundt i joggingtøj og en kalot, og kan ikke sælge huset. Jeg ved ikke, hvorfor at man så vil følge en anden og blive undertrykt. En medløber er jo bare en hofdame, det er ikke sejt, og vi kan kun grine. Glo I bare og bagtal mig, jeg er spændende åbentbart. Det er sådan man skal ende ud med at tænke. Vi er begge nået så langt, at det kan give et smil på læben med disse tanker. Men selfølgelig, så er det jo nemmere at følge en anden, hvis man ikke selv ved hvordan, man begår sig. Men hvis man skal være en af de seje, så burde man da være sit eget menneske og ikke være styret af en anden? Nå men jeg er i julehumør, så god jul til tosserne også. Vi kan kun håbe, at julen en dag åbner deres hjerter. Så dig der har haft et hårdt socialt år, tænk  på, det ikke altid er dig, der er noget galt med. Det er måden vi agerer på, når vi søger popularitet. I julen er du sammen med dine nærmeste, husk på du har dem.

I dag har jeg endnu engang haft besøg af mine dejlige venner, og i dag nogle fra min HF. De havde gaver med, og de gav mig et smil på læben. Så har jeg brugt en masse tid med kæresten, som har hjulpet mig igennem de sidste kedelige sengeliggende juledage. Så de har ikke været så dårlige alligevel. I morgen holder jeg jul med familien, det skal nok blive godt. Nu kan jeg sidde op for første gang, og min kvalme er væk. Jeg glæder mig til kirke, mad, hygge og gaver. Og så kommer jeg hjem til en veninde og overnatter med hende. Jeg har også fået forkælet mig selv lidt ekstra, fordi jeg ikke havde andet at lave, da jeg lå ned, som I kan se. Det er kun nr. 4 pakke i denne måned ups..

Julegave til mig! #mycalvins #calvinklein #happy #trydeandres ?

Jeg er blevet mobbet gennem mange år af min skolegang, og jeg endte på en livstruende vægt. Det har taget mig lang tid at komme til det sted, hvor jeg er i mit liv i dag. Jeg har det godt, og jeg har fået en god omgangskreds. Der er stadig trælse dage, men der bliver mindre. Udover dette har jeg kæmpet med fejlslående hofteoperationer. Jeg har lige gennemgået min tredje og næste gang, er det forhåbentlig den sidste.

Tak til alle dem, som delte mit budskab i går. Jeg tror, at vi har gjort en forskel, og det er bedre at gøre lidt end intet. Og julen er den tid, hvor vi skal huske på, at vi skal glæde andre og være der for andre.

God Jul allesammen! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ensomhed, chikane, sygdom (KAMPANGE)