Hold nu fucking kæft!

Sundere og længere hår

545875_326122207460353_1131655572_n

Jeg har altid selv haft et stort og meget tykt hår fra min mor. Dog mistede jeg det, da jeg tabte mig rigtig meget. Man må sige at det at være for tynd, ikke giver det smukke hår, som så mange piger ønsker sig. Jeg måtte klippe mit lange af hår til skuldrene, fordi det var så slidt på grund af mit voldsomme vægttab. Nu er det begyndt at komme igen, og jeg er ved at få langt hår. Men jeg har prøvet forskellige produkter for, at mit hår skulle gro igen. Dem vil jeg lige lave en anmeldelse på.  Så hvis du har mistet dit hår eller bare gerne vil have længere eller sundere hår, så er du velkommen til at læse med!

IMG_0271

Billedet er linket til en side, hvor du kan købe Silica. Prisen er 55 Kr.

Først og fremmest, kender jeg en nem måde til mere glans og længere hår. Det virker, hvis man er tålmodig. Jeg fik det anbefalet af min frisør, som en billig og sund løsning. Det er faktisk en bestemt vitaminpille. som hedder Silica, og den endte jeg med at blive helt vild med. Det er en almindelig vitaminpille med ekstra zink i. Jeg købte en pakke i Matas, og de fortalte mig, jeg ville kunne se resultater efter 3 måneder og måske før Jeg følte allerede at mit hår var sundere efter 2 måneder. Som en bonus fik jeg faktisk også hurtigt langt stærkere negle.

nak-aromas

På billedet er link til køb af produkterne.

Olien fra aromas er klart noget af det bedste, jeg har købt til mit hår. Den fedter ikke, og den sørger for sundere spidser, der ikke er tjavsede. Derudover sørger den for, at dine spidser lægger sig fladt, trods de er slidte. Det virker, indtil olien vaskes ud

AROMAS-BROWN

På billedet er link til køb af produkterne.

Shampooen fra aromas virker blødgørende og plejende. Og så har den en rigtig behagelig duft. Sammen med balsammen får man et godt resultat dvs. sundere hår. Bonus ved de to produkter er, at de også virker varmebeskyttende, når man har brugt dem i badet. Jeg købte produkterne hos min lokale frisør.

Produkterne fra Aussie er rigtig lækre og billige. Jeg har brugt dem meget selv, og jeg får mere volumen og nemmere medgørlige spidser. Man får den bedste virkning ved at bruge både kuren og shampooen, men man kan sagtens bruge kuren alene også.

El-artikler-1500x750px-HH-Simonsen-Boss-Hair-Dryer

På billedet er link til køb af produkterne.

 

Selvom det ikke er en plejende kur, har HH Simonsen føntørreren virkelig levet op til mine forventninger. Den tørrer mit hår uden at slide det mindste på det. Den kan nemlig blæse med udelukkende kold vin, dermed kommer der ingen belastning på håret via varmen. Så hvis man er slem til at bruge varme apparater til håret, så vil man kunne se resultater ved denne føntørrer. Og den fås faktisk billigt nogle steder.

HH-Simonsen-The-Wet-Brushjpg

Noget andet er ens hårbørste. Hvis man få fat i en der bare er lidt dyrere end den billige til 10 Kr. i Tiger, så kan man gøre en forskel for sit hår. Jeg købte en børste fra HH Simonsen til 80 Kr., og den var langt mere blid mod mit hår.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold nu fucking kæft!