Blogger eller forfatter?

Smuk uden vægttab og træning

Efter en tid, hvor jeg har været meget fokuseret på at tage på efter mit vægttab, har jeg lært noget. BMI er et mål for en sund vægt, men man skal stadig finde sin egen personlige sunde livsstil. Du er sund, når du er tilfreds med dig selv.

Man bliver ikke nødvendigvis tilfreds med sig selv gennem træning eller slankeprodukter. Livskvaliteten skal også være i top. Tit er vi tilbøjelige til at være utilfredse med os selv selvom, at vi hverken er overvægtige eller undervægtige. Nogle gange er det små ting, som kan gøre, at vi føler os mere tilpas i vores  egen krop;

  • Noget tøj, der sidder bedre: Det er måske en ide at spørge til råds i butikkerne. Vi er forskellige. Det er ikke sikkert, at vi passer det samme tøj, som vores ven eller veninde gør. At vi føler os tilpasse i vores tøj gør, at vi får en bedre udstråling.
  • Spise lidt sundere: Man kan sagtens spise lidt ekstra fugt eller grønt uden, man skal på kur. Det giver en masse vitaminer, og måske kan man komme til at føle sig mere tilpas.  Man behøver ikke ændre sin krop for at føle sig sund.
  • Sammenlign ikke dig selv med andre: Vi ser allesammen forskellige ud. Somme tider kan vi ikke se andres fejl, fordi vi fokusere så meget på vores egne.
  • Vend tingene positivt: Jeg har mine ar efter mine hofteoperationer. I stedet for at fokusere på, at de er grimme husker jeg, at de skyldes, jeg er blevet smertefri. Så kan jeg pludselig godt vise dem frem med bikini  på!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger eller forfatter?