Biletten til livet

En hverdagspykopat

Det var ikke længere bare mobning, jeg følte mig stalket og forfulgt af  ikke jævnaldrende. 

Der er en type menneske, som skræmmer mig. Mange folk, kan man ikke læse, men der en speciel type menneske, jeg frygter. Man kan nemlig sagtens klæde sig pænt, være venlig eller populær, men inden i faktisk være psykisk usund.

En phykopat kender vi allesammen til, som ham der er psykisk ustabil. Det første man tænker på, er ikke ham den søde fra centeret eller den mest venlige forældre i klassen. Alligevel går der mennesker rundt med psykopatiske træk, som vi ikke umiddelbart ser. Problemet med disse mennesker er, at de ikke kan gennemskues med det blotte øje. Det kan give store problemer i forhold til job, uddannelse eller familie. Og bliver man offer for en hverdagspsykopats handlinger, kan det have store konsekvenser.

Jeg ved det er et voldsomt ord at bruge, men jeg føler, at jeg selv har været udsat. Faktisk følte jeg mig chikaneret og overvåget af en voksen, som ingen andre så som en trussel. Det var en rigtig ubehagelig oplevelse, fordi jeg ikke kunne fortælle om det. I en sådan situation kan man føle et stort indvendigt pres, som kan medføre konsekvenser som angst og dårligt selvværd. Mine egne oplevelser har givet mig et indblik i, hvad det vil sige at føle sig forfulgt i det skjulte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Biletten til livet