Aldrig som før

Det er bare tanker

Det kan være rigtig svært at slippe alle de bekymringer vi går med omkring, hvad andre folk tænker. Sandheden  er den, at vi allesammen tænker hele tiden. Vi kan ikke styre, hvad andre tænker, men vi kan ændre vores egen tankegang.
Fordi det er slet ikke sikkert, at andre tænker det, som vi går og tror.

Efter at have gennemgået en længere sygdomsperiode og efter, jeg er blevet mobbet har jeg indset noget. Det er ligegyldigt, hvad andre tænker. Det vigtigste er, du har det godt med dig selv.

Det vigtigste er egentlig, at man gør det, man selv har lyst til. Om du vil gå med hat eller kjole, det er altså ikke noget, andre skal bestemme. Og  hvis du hele tiden skal tage stilling til, hvad andre mon vil tænke, om det du gør, eller hvordan du ser ud, så bliver det for meget. Folk tænker lige meget hvad, men det er jo ikke sikkert, at det er negativt. Ihvertfald er det ikke noget, der skal påvirke dig.

Man skal være sig selv, og det skal man turde før, man kan. Det kræver mod, men det er vigtigt, at man tør. Det er det, der gør, at du bliver mere fri. Og hvis man tør at være sig selv, så stråler man automatisk.

2 kommentarer

  • blogbykathrine

    Dette indlæg kan jeg godt lide.
    Jeg er en af dem der blevet mobbet, går med briller og har været udsat for lidt af vært i min barndom, og jeg tænker meget på hvad andre mon ser mig som.. Virkelig irriterende! tak for god læsning 🙂

    Rigtig god dag <3
    http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • christinelevinhansen

      Tak for din søde henvendelse. Du er sikkert en super køn pige! Det kan især være svært at slippe bekymringer om andres tanker, når man har prøvet at blive mobbet. Jeg er sikker på, at du slet ikke behøver at bekymre dig om, hvad andre tænker. Du skal bare være dig selv. <3 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldrig som før