Det er bare tanker

Lægelig fejl

Efter mine mange sygehusbesøg hos forskellige læger, har jeg gjort mig en del tanker. Tit føler jeg mig som et produkt, der er sat i en bestemt boks. Som menneske er man forskellig, og det er altså også forskelligt hvordan, man er, når man er syg. Dengang jeg var meget undervægtig, blev jeg bare set som anorektiker. Jeg føler aldrig, at jeg fik den rigtige hjælp på sygehuset. Jeg kom selv på rette vej igen. Det var netop fordi, at jeg ikke bare kom med et forkert syn på min krop. Egentlig kom jeg med en længere mobbehistorie og et knust hjerte.

På sygehuset tog man ikke højde for det. Igennem hele mit forløb på sygehuset, er jeg blevet behandlet som en traditionel anorektiker. Hver eneste gang jeg er kommet, har de spurgt hvordan det gik. Og når de spurgte om det omhandlede det udelukkende maden og vægten. I virkeligheden var det bare ikke kiloene, der var det vigtigste. Hvis jeg havde haft det godt fra starten, så havde jeg ikke tabt mig.

Jeg tror helt sikkert, man ville kunne hjælpe folk langt bedre, hvis man så på det enkelte menneske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er bare tanker