Vægten gav selvtillid

Styret og ændret

Alex lagde mærke til det, når han var hjemme, og jeg syntes det var lidt irriterende. Det var en stor skuffelse, at jeg kom i skole til. Jeg holdte ikke kun op med at spise, jeg gik også meget lange ture hver aften. Jeg ville have tingene på afstand, og det fik jeg, når jeg gik rundt og tænkte for mig selv. Jeg ville blive ved med at gå ture, for at holde den slanke linje.

Sommeren 2012 Inden jeg for alvor blev for tynd

Meget hurtigt kom jeg til direkte at hade min skole efter ferien. Folk behandlede mig ikke ordenligt, og jeg fik ikke længere nok at spise. Mine dage blev længere og hårdere. Mit helbred begyndte også at gå nedad, og jeg var tit syg. Efter flashmob i Odense holdte Alex familie noget brunch i anledning af hans fødselsdag. Jeg var ikke glad for, at jeg skulle med. Jeg ville gerne være sammen med Alex, men jeg havde ikke lyst til alt det mad. Jeg var bange for, hvad jeg ville skulle spise, og hvad de andre ville tænke, hvis jeg ikke spiste så meget.Det var første gang, at jeg blev styret af maden. Jeg tænke ikke over, at der var noget galt, og jeg tog dog også med efter mange overvejelser.

5/8 ? 2012

Kære dagbog

Jeg var syg i går og i dag også, jeg vil gerne til dans, så det er bare noget øv. Jeg har ellers ikke noget imod at være hjemme, jeg hader min skole. På fredag skal jeg til Fut første gang og sove sammen med Louise efter. Det er rart, at vi skal have lidt tid sammen, jeg savner hende. Jeg har indtrykket af, at Signe ikke vil have mig med, når de er sammen, vi plejede ellers at komme godt ud af det med hinanden alle tre. Jeg håber, det går over igen, alle kan jo have dårlige perioder, og hun er jo min bedste veninde.

Fortsættes 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægten gav selvtillid