Styret og ændret

Syg og ked af det

Jeg var overbevist om, at Louise havde sat splid. Hun ville gerne have Signe for sig selv havde jeg indtrykket af. Hun ville også gerne selv snakke med mig, men hun var lidt for bange for, at mig og Signe blev for gode veninder. Det føltes som om, at Louise ville stå øverst på mig og Signes vennesliste. Signe var ikke den bedste til at sige fra, og hun havde tendens til at falde på halen overfor Louise, derfor troede jeg ikke, at hun holdte mig udenfor for at gøre mig ked af det. Trods det havde vi prøvet det før, og jeg tænkte, at det nok snart gik i sig selv. Jeg lavede ikke noget stort nummer ud at det, selvom jeg selvfølgelig var lidt nede.

Billede, 2017

9/8- 2012

Kære dagbog

Jeg var syg resten af ugen, men kom til Fut i fredags. Jeg var ikke velkommen til forfest med de andre piger, men Alex fulgtes med mig i stedet, han skulle ellers ikke have været med . Fut er en fest i Korinth hallen hvor 8-10. Klasse kan komme. Det var virkelig sjovt, og de fleste var fulde. Jeg måtte have to genstande med. Jeg var sammen med Alex hele aftenen, pigerne virker meget afvisende for tiden selv i skolen. Det var de også hele aftenen, så jeg havde været alene hvis, Alex ikke havde taget med. Jeg sagde farvel til Alex i går. Jeg fulgte ham hen på efterskolen sammen med hans mor. Jeg hader, at han skal af sted, og jeg gider ikke i skole.

Fortsættes… 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styret og ændret