I bedring, men i kort tid

Ødelagt igen

I en periode snakkede mig og Sebastian ikke sammen mere. Der skete noget mellem os, som sårede mig rigtig meget. Det gjorde, at vi tog afstand fra hinanden.  Nu følte jeg, at jeg ikke havde noget at leve for mere, jeg var alene i dag. Fra den ene dag  til den anden, spiste jeg lige så lidt som før. Jeg sov endnu dårligere om natten, og jeg ville igen ikke i skole. Jeg var overbevist om, at jeg var helt forkert ingen gad mig. Jeg følte, at hver gang jeg blev glad, tog nogle det fra mig med det samme igen.

17/3 ? 2013

Kære dagbog

For at være helt ærlig er jeg træt af det hele.

Mig og Louise snakker bedre sammen, og det er dog dejligt. Jeg skal snart opvise med mit dansehold fra hallen, så er sæsonen slut. Selvom det er nogle gode ting, kan jeg ikke blive rigtig glad. Jeg tror det skyldes min spiseforstyrrelse. Jeg er begyndt at bruge Formspring på nettet. Det er en side, hvor man kan stille hinanden spørgsmål anonymt. Jeg har fået nogle dumme kommentarer og spørgsmål. Signe har blandt andet skrevet og ikke anonymt endda ? Synes du er blevet ALT for tynd, og det er snart ikke særlig pænt mere. Undskyld men bare min mening.? Jeg blev virkelig sur, hvorfor skal hun blande sig, når vi ikke engang er veninder mere. Hun behøver heller ikke skrive det offentligt hvis det endelig er. Jeg skrev til hende, at sådan som hun har været, burde hun holde sig fra mig. Hvis hun havde været nervøs, ville hun ikke have skrevet det i åbent forum og ikke formuleret sig på denne måde.

Fortsættes…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I bedring, men i kort tid