Udstødt af tøserne

Vores gruppe

Jeg ville ønske, at jeg havde vidst hvad de tænkte. Jeg havde ingen anelse om, hvem der mente det, som de skrev. Specielt ville jeg gerne vide, hvad alle mine gamle tætte veninder tænkte.

Dem der ikke engang kendte mig skrev lige så meget grimt om mig.  Det var tydeligt at mærke hvor meget, at de bagtalte mig i chatten med alle de beskeder, som jeg selv begyndte at modtage. Det var virkelig ikke rart at læse. Jeg valgte alligevel at læse alle beskederne. Det var ikke til at lade være, jeg ville vide, hvad der blev sagt om mig. Det var ubehageligt, de var så mange imod mig. Når jeg modtog beskeder, vidste jeg, at de var fælles om at skrive dem.

?Hej Christine. Jeg har jo hørt noget om alt det her med vores gruppe, og at du føler dig udenfor, da jeg selv er medlem. Jeg vil på ingen måde være uvenner eller noget lignende, men jeg ville lige fortælle dig hvordan det hænger sammen. Først syntes jeg ikke det er okay at sige at vi “mobber groft”, for det gør vi på ingen måde overhovedet. Og som du nok også ved er det langt fra de fleste der er med. Vi er bare en gruppe piger der skriver i gruppen, både fordi vi tit er til fest sammen men også fordi vi bare godt kan lide at skrive i en samlet gruppe. Det er der overhovedet intet galt i, og det har vi 100% lov til. Det skal vi slet ikke føle os skyldige i. Jeg kan godt se det ude fra, at det måske er irriterende at vi er en folk piger der har en lukket chat, men vi er bare en gruppe veninder der skriver osv. Jeg er ked af hvis vi har såret dig, men kan intet forkert se i vores gruppe.”

Og denne besked blev efterfulgt af mere, og langt flere ubehagelige henvendelser de næste mange år.

Fortsættes..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udstødt af tøserne