Helst glemme problemerne

Et slag tilbage igen

I den kommende efterårsferie, nød jeg endnu et break fra skolen inden, jeg skulle udveksles. Jeg havde en fantastisk tid med italienerne, som jeg blev rigtig gode venner med. Det mindede mig om, at der faktisk godt kunne findes mennekser, jeg kunne have det godt sammen med. Mennesker uden fordomme på grund af rygter. Jeg savnede dem utroligt, da jeg kom hjem igen. Det havde været så dejligt at have mennesker omkring mig på min egen alder igen.

18/12 ? 2013

 

 

Så blev det december, jeg har haft travlt og ikke skrevet. Far tog for halvanden måned ud at sejle over Atlanten. Vi var stadig ikke trykke i forhold til Erna og Knud  og holdt lav profil med, at han var væk. Vi har bilen stående, så far tog bussen til Odense og toget til lufthavnen. Vi har bagt en masse konfekt og småkager og hentet juletræ. Jeg har været på OUH til diætist, det er ikke det fedeste, men mig og mor tog til Odense bagefter. Der var også Fut i fredags. Jeg fulgtes med Anne, som jeg er begyndt at snakke med. Det var en god Fut, indtil pigerne gik på mig. Først havde jeg i køen til drikkelse lige fået en albue af den ene søster, faktisk i panden. Det var ikke noget, man ikke kunne leve med. Senere stod  flere af AK rundt om mig på dansegulvet meget pludseligt. Så kom Sofia (Frejas tvillingesøster) og skubbede mig hårdt i maven, og hun blev ved flere gange. Jeg er ikke så stor lige nu, og jeg slog ikke igen. Anne må have set mig, fordi hun kom og rev mig væk. Jeg kom ud til siden, og havde meget ondt i maven resten af weekenden.Jeg skulle til dansekonkurrence dagen efter, så det var nok også meget godt, jeg tog hjem. Jeg fik for resten to pladser i mesterrækken, den ene en førsteplads.

Fortsættes… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helst glemme problemerne