Et slag tilbage igen

Flere kræfter og nye venner

Mor tog igen kontakt til SSP manden, som sagde jeg skulle holde lav profil, men det eneste jeg havde gjort var at blokere AK pigernes gruppemedlemmer på Facebook. Min lærer tog en snak med klassens piger mandagen efter. Hun sagde, at det ville være godt, hvis de ville holde øje med mig til festerne, så der ikke skete mere. SSP manden tog ud på den ene søsters efterskole efter hændelsen til fut – festen. Han tog en snak med hende uden at kontakte hendes forældre først. Han har vidst også fået indtrykket af, at forældreparret er svære at snakke fornuft med.

Far kom hjem en uge efter, jeg hentede ham ved toget med farmor og farfar. Han havde massere af gaver med og var blevet meget brun. Han har oplevet så meget, at han lagt fra har fået fortalt det hele endnu, men han har svømmet med havskildpadder på 4,5 km dybt vand og set flyvefisk.

Jeg begyndte at have endnu flere kræfter efter jul og nytår, det betød fest. Mine forældre gav os lov til at feste herhjemme. De har altid haft den holdning, at hvis vi er her, sker der os i hvert fald ikke noget, så de nød, når vi ville være her. Mit værelse har bar, så det var ikke noget problem. Der var godt nok meget at rydde op næste dag, men det var lige meget. Når klokken blev for meget eller vi larmede for meget, syntes mine forældre somme tider godt, at vi kunne finde et andet sted. Det var bare så rart, at jeg endelig havde fundet nogle at være sammen med. Nogle der ikke følte sig bedre end andre og turde være sammen med mig.

Fortsættes… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et slag tilbage igen