Flere kræfter og nye venner

Ikke nær så sjovt

17/1 ? 2014

Kære dagbog

Skolen er jeg træt af, og nu vil jeg helst bare overstå det hele. Jeg er ked af, at jeg ikke kommer med til Toftegaardens afslutning, det bliver ikke nær så sjovt på Enghaveskolen. Det er jo ikke her, jeg har gået hele mit liv hellere. 

Vi fik altid noget godt ud af sygehustiderne.

26/1 ? 2014

Kære dagbog

Min uge har været stresset, og jeg har slet ikke kunne sove igen. Jeg er virkelig skoletræt, og jeg gider ikke skolen mere. Jeg føler ikke, at jeg har nogle venner deroppe. En der hedder  Silke startede der, hun har også gået på Toftegaardsskolen. Jeg snakker med hende, men hun er meget væk, fordi hun heller ikke føler sig velkommen i klassen, tror jeg. I næste uge skal vi lave projekt, og jeg aner ikke hvordan, jeg kommer igennem det. Jeg har fået mor til at skrive til min klasselærer, om jeg ikke bare kan lave noget skrifteligt selv. Vi skulle have arbejdet i gruppe, og så skulle vi fremlægge for forældrene. Det er ikke fordi, jeg er bange for at fremlægge, men kan ikke mere. Jeg går og tænker meget på mine gamle veninder. Selvom de ikke er det værd, synes jeg det er underligt ikke at have dem. Jeg vil ikke være veninder med dem som de er nu, men jeg vil have dem som de var engang. 

28/1 ? 2014

Kære dagbog

Min lærer gav mig lov til at aflevere en rapport. I dag var mig og mor til Odense med mine hofter på sygehuset. De så med det samme på mig, at det var helt galt med mine hofter, jeg skulle opereres. Jeg var ved at dø af skræk. De var søde, men jeg ved ikke om jeg tør. Jeg er sat til midt i marts.

Fortsættes… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere kræfter og nye venner