Tilbage, også fra Vegas

Start på Sygeplejerskestudiet

De sidste måneder har været travle og en kæmpe omvæltning i mit liv. Jeg er startet på sygeplejerskeskolen, hvor jeg har mødt en masse super søde nye mennesker. Mine sidste måneder har været præget af rigtig mange lektier og nye indtryk. Allerede fra anden uge, kunne jeg mærke, at man ikke kommer sovende til titlen som sygeplejerske.  Samtidig har det været nogle gode måneder med en masse fester, nye venner og udfordringer.

Det er noget helt andet end det sædvanelige skolegang. Fagene interessere mig, og derfor letter det de mange lektier på en måde. Pludselig får man virkelig noget ud af sit arbejde og sin læsning.  Min kæreste er startet sammen med mig, og studerer til pædagog faktisk i samme bygninger som mig.

Det at være sygeplejerske byder på meget andet, end jeg havde troet. Det overrasker mig hvor mange opgaver en sygeplejerske egentlig har. Det overrasker mig også hvor forskellige opgaverne er. Jeg kan se, der er en del udfordringer i at læse til sygeplejerske, og jeg har allerede prøvet mine grænser af. I denne uge gav jeg min første injektion, hvilket jeg aldrig havde troet, jeg skulle komme til. Men jeg gjorde det, og det var slet ikke så slemt endda. Det overrasker mig, at jeg kunne gennemføre det uden at blive dårlig eller føle mig utryg ved situationen. Jeg var virkelig stolt, da jeg tog hjem, og jeg fik mig jo mit emblem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage, også fra Vegas