Start på Sygeplejerskestudiet

Praktik på Plejehjem

 

I denne uge havde jeg min første praktik dag som sygeplejerske. Det var både skræmmende, udfordrende og spædnede. Jeg vidste slet ikke, hvad jeg gik ind til, da jeg mødte på plejehjemmet tirsdag morgen. Personligt vil jeg ikke arbejde på plejehjem senere i livet, men jeg havde bestemt ikke noget imod at prøve det af. Det er jo også en del af uddannelsen som sygeplejerske, at man skal prøve det. Det der afholder mig fra at arbejde der er nok den mere ensformede hverdag.

Det der har overrasket mig mest er den store aldersforskel mellem yngste og ældste på plejehjemmet. Pludselig er alder bare et tal, fordi nogle bliver bare ude af stand til at klare sig selv i en tideligere alder end andre. Det var en smugle skræmmende at tænke på. Oplevelsen af min første dag fik mig til at tænke på, hvor glad jeg er for, at jeg kan stå op og klare mig selv om morgenen. Det var også meget anderledes pludselig at stå med patienter, når man indtil nu kun har læst og øvet i øvelokalet på skolen. Man kan på ingen måde læse sig til hvordan, det er at omgås patienterne i virkeligheden.

Jeg var utrolig træt, da jeg kom hjem. Jeg har faktisk ikke været i praktik den sidste del af ugen, da jeg blev syg. Det var nok alt det nye, fordi jeg er normalt ikke den, der ligger syg. Men sådan er det jo, når man kommer ud mellem syge og svækkede mennesker.

Jeg ved ikke om i har bemærket, jeg reklamere for denne super lækre tøj hjemmeside. Den er bestemt værd at kigge forbi, og så får man jo 10% rabat lige nu! 

 Eviila.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Start på Sygeplejerskestudiet