At være tynd er ikke lykken

Hvad er sandheden?

Det kan være nemt at fremstå som den oprigtige, hvis man kan undertrykke andre. Denne evne truer folks velfærd. Jeg har aldrig forstået hvorfor, at nogle folk har evnen til at beslutte hvordan, andre skal mene, og hvad andre skal tro. Flere af mine læsere oplevede det sammen med mig den aften, hvor det begyndte at vælte ind med ubehagelige kommentarer på min blog. Jeg følte at jeg tog en kamp for mig og mine læsers rettigheder. Hvis jeg skulle stoppe med at skrive, ville mange blive skuffet. Nogle undrer sig måske over, hvorfor jeg godkendte kommentarerne fra de vrede voksne.

2014-08-01 16.15.09

Det nemmeste er hetlt klart at følge flokken eller vende ryggen til, når andre udsættes for mobning. Jeg er blevet mobbet mange år og flyttet både skole og Gymnasie, da mobningen fulgte med. Min udelukkelse gik på løgne og trusler, som blev kastet efter mig og min familie. Jeg endte med anoreksi og var på grænsen mellem liv og død. I dag blogger jeg for at hjælpe andre. Hør om min fortid og min kamp tilbage til livet.

Jeg gjorde det for at understøtte min blog, det er sådan mobning fungerer. Det stormede ind med kommentarer og så fra voksne mennesker. Det  var ikke en rar oplevelse, men jeg sagde til mig selv, at det jo bare var de samme løgne om igen. Jeg har lagt en kommentar fra et ældre indlæg ind. Endnu engang bliver der løjet om mig og min familie, men jeg kender jo selv sandheden, så folk kan tro, hvad de vil . Men det her er et godt eksempel på, hvor let det kan være at udelukke folk, hvis man er sikker i byens hieraki. Fordi godt nok lyder beskeden underlig, men det er lige meget, hvis det er den populære, som skriver.

Nu skal alle høre her.
Vi er på ferie i Frankrig da det her påstået mobberi fra os forældre starter. Vi har siden Christine var lille kendt den familie og det var naturligt at snakke om situationen. Det starter rigtig fint og dialogen er god. Min kone har tidligere anbefalet Christine som instruktør i Faaborg Gymnastik forening og der har været lavet en aftale om at vores datter henter Christine hjemme så de kan følges i skole for at hjælpe Christine.
Da der bliver snakket om at Christines far kan hacke venindernes Facebook kontakter jeg ham og prøver at fortælle ham at veninderne synes at det ulækkert og jeg mener at han skal stå frem og fortælle dem at det kan han altså ikke, så der bliver lagt låg på det rygte.
Alt bliver vendt på hovedet og det ender med at Christines far opfatter det som om at JEG kalder ham ulækker og han truer mig med at hente ?mitte? og de andre og komme og tæve mig.
Og det er netop essensen i den her chikane Christine fører mod min familie, tager udpluk af ting hist og her så det passer ind i hendes historie.
Så der er INTET at skjule i den SMS, men det kunne være oplysende for sandheden at offentliggøre HELE sms?en fremfor kun at tage et udpluk hvor min kone står som afsender, min 2 børn og jeg er nævnt med navn. Det var en SMS sendt til Anni, Christenes mor, ligesom de udpluk af mails der er tale om, er mails sendt mellem voksne mennesker, dengang forældre til ?børn? på 14 år. At Christines forældre vælger at give hende mails og SMS?er gør det stadig IKKE lovligt at offentligøre som tredie person.
Christine, nu har du været online ved at accepteres Anja?s besked på bloggen og svarer mig stadig ikke på om du nægter at fjerne det billede, det skal jeg have et svar på inden på mandag da du ellers bliver anmeldt, og snart også for chikane.

Sammenhold er den bedste kur mod mobning

Sammenhold er den bedste kur mod mobning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være tynd er ikke lykken