Til Facebook brugere

Er du okay?

 

Det værste ved at være stærk er, at ingen nogensinde spørger, om du er okay.

At sidde og ikke kunne se meningen med det hele, det kender jeg virkelig til. Hvorfor er man havnet, hvor man sidder? Og hvorfor sidder man fast?

Følelsen af, at man ikke kan komme ud af sit helvede, og at man aldrig finder sin plads i livet. Det kan være en følelse, der er svær at overkomme. Og hvis man samtidig føler sig alene, så giver man hurtigt op. Jeg har flere gange ønsket, at der var en, som ville fortælle mig, at alt kunne blive bedre.

Det værste er at man tit i sidste ende kommer til at stå med beslutningen om forandring selv. Du kan ikke ændre på andre mennesker, selvom du inderligt ønsker det. Løsningen er alligevel ikke altid at ændre dig selv, det behøver ikke være dig, der er noget galt med. Det er bare svært at forstå, hvis verden nærmest går imod en. Det kan være svært at stole på mig selv og hive sig selv op, hvis man skal gøre der på egen hånd.

Husk at hjælp dine nærmeste, hvis dem, at du er der for dem. Vi kan alle få brug for støtte, det er ikke et tabu. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til Facebook brugere