Egne veje

Forældre der overvåger

Tit og ofte snakker man om forældre, som lukker øjnene for, hvad der sker i skolen. Og det kan give problemer, men det kan også være et problem, hvis forældre vælger at blande sig for meget. Man skal huske på, at i barndomsårene, kan de voksne styre salgets gang. Kontrol kan også blive for meget.

Brevene beskrev mobningen, samt alle de forskellige pigers placering i det sociale miljø. Det er skræmmende, forældreparret vidste mere end mig.

 

Det er skræmmende, når forældre har hele overblikket  i  en bestemt årgang. Det er gået op for mig hvorfor, at nogle bare har nemmere ved at blive de populære. Men hvorfor ønsker man det overblik som forældre?

I forhold til mine egne oplevelser, beskrev et forældrepar på tekst, hvad der foregik, da jeg blev mobbet. Egentlig havde jeg gået med meget af mobningen selv, men pludselig så mine forældre, hvad der foregik. De ville ikke hjælpe os, men de slog fast, at jeg selv måtte komme ud af problemerne på egen hånd. Og de andre forældre ville ikke hjælpe os.

“Jeg kan fornemme, at pigerne har snakker mere eller mindre sammen…”

“Jeg har jo hele tiden fulgt med i det her” 

“***** skrev på deres chat side (den for de ca. 15 medlemmer) i fredags…”

“Jeg undrede mig over på stranden at, Christine kom oppe fra skoven og gik ned i vandet…”

Forældrene var bevidste om min tideligere vennegruppe og kæreste. De vidste, hvem jeg gik sammen med, og hvordan alle pigerne fungerede socialt. De kunne endda udpege mine barndomsveninder. De mente, det var dem, som havde sat mig i situationen.

Derfor synes jeg, at man bør holde øje med sine børn, men de skal stadig have et privatliv. Vejen til et godt socialt miljø er ikke ved at have kontrol og magt. Og så skal der samarbejde til. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Egne veje