Tydlige spor

Forældre laver også rygter

Brevene viser, at forældreparret havde stor indflydelse på mobningen ligesom deres døtre. De vidste mere, om det som der var sket end mine forældre. Jeg vidste ikke engang selv, at familien havde haft så stor indflydelse.

De havde snakket med piger udover deres egne, når de havde været på besøg , og de havde blandet sig i, hvordan pigerne skulle modtage mig på stranden. De synes det var okay, at pigerne ikke ville snakke med mig fordi, jeg sidste sommer havde haft en kæreste, og dermed havde man åbenbart valgt sine veninder fra. De mente også, at jeg havde sendt forkerte signaler ved at ligge med en anden gruppe mennesker end ?mine egne? på stranden denne sommer, men hvor skulle jeg ellers have ligget? De synes jeg skulle have stillet mig ned til pigerne med et smil og spurgt, om de ville starte på ny. Jeg tror ikke, at jeg var blevet modtaget særlig positivt, hvis jeg havde gjort mere, end jeg allerede havde forsøgt at gøre. Da de ikke kunne få os til at indrømme, at deres piger ikke havde medvirket til mobning, startede de med at køre personligt på specielt min far. Vi havde ikke engang anklaget deres piger, det var dem, som havde kontaktet os. Mine forældre ville ikke skændes med dem, og havde svaret med korte beskeder 2 gange. Vi havde heller ikke svinet dem til på nogen måde.

Måske var nogle bange for Knud og Erna, som jo viste sig at være ret så skøre. Nok havde pigerne snakket med mig og ikke så pænt om mig, men vi havde ikke nævnt dem på noget tidspunkt, så de fortalte os egentlig selv, at de havde en finger med i spillet, ellers havde vi ikke vidst det på dette tidspunkt i hvert fald. Det endte med, at vi ikke turde gå alene i byen mig og min mor. Det var heller ikke rart at være alene hjemme. Vi var direkte bange for, hvad Knud  kunne finde på. Han virkede som et ustabilt menneske, og vi havde vores tanker om ham.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tydlige spor