Smuk uden vægttab og træning

Min plads

Efter jeg har fået mobningen på afstand, kan jeg se, jeg hørte til et andet sted…

Det har været en kæmpe oplevelse for mig at gå i byen efter, jeg er blevet bedre. Efter mange år som mobbeoffer, kan man hurtigt komme til at føle sig alene. Det betyder rigtig meget, at jeg pludselig kan komme i byen og møde nye mennesker. Mennesker som tager imod mig uden fordomme.

Det giver mig en følelse af, at jeg egentlig bare er som alle andre. Jeg kan få lov til at feste og more mig, uden at jeg skal bekymre mig om underlige blikke. Det er først, når jeg får mobningen på afstand, at jeg kan se, hvad der egentlig betyder noget. Jeg kan også se hvor barnlige, nogle mennesker egentlig er. Og sådan nogle skulle kalde sig Gymnasieelever?? 

Heldigvis er det ikke alle Gymnasieelever, der er sådan. Og heldigvis er det langt fra alle mennesker, som er så barnlige. Jeg kan kun se tilbage på min sidste weekend og tænke, at det var helt igennem en fantastisk weekend. Jeg mødte både gamle venner og nye mennesker. Så selvom det kan være utrolig svært at forestille sig, at man kan blive en del af et fællesskab igen, så er det ikke umuligt. Og nogle gange finder man ud af, at man slet ikke passede ind der, hvor man troede,  man gjorde.

Nu glæder jeg mig til at gå sommeren imøde sammen med alle dem, der virkelig bringer smilet frem på mine læber!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk uden vægttab og træning