Et godt menneske

Det du kun forstår

Det kan godt være rigtig svært at gennemgå hårde tider. Dog kan det være lige så svært at få andre til at forstå ens oplevelser. Nogle ting skal opleves på egen krop før, at man for alvor kan sætte sig ind i dem. Selvom ens nærmeste forsøger, er det ikke sikkert, at de kan sætte sig ind i ens situation. Det kan være rigtig hårdt at have brug for forståelse, når man ikke kan finde det.

Men nogle gange må man leve med, at man har gennemgået noget usædvanligt. Dertil følger, at man møder mennesker, som ikke kan forstå ens situation. Der er mennesker, som forsøger at forstå dig, og så er der de andre. Dem som ikke forsøger at forstå, men istedet dømmer og træder på en. Det er vigtigt at sætte pris på dem, som gerne vil være der for dig. Selvom de ikke altid forstår, kan det være dem, som skal hive dig op.

Som pårørende til en, der har brug for støtte handler det ikke altid om, at man skal forstå alt. Nogle gange er det vigtigste bare, at man er der til at trøste. Man behøver ikke spørge om alt, bare man er der. Og dem som ikke beder om trøst, de kan altså også godt have brug for det. Vi skal også huske på, at vi alle er forskellige. Det er derfor også forskelligt hvordan, at vi oplever forskellige situationer og hvordan vi tackler livets udfordringer.

Livet er ikke et problem der skal løses, men en virkelighed der skal opleves. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et godt menneske