Studenter bekymringer

Frihed giver usikkerhed

Jeg har været både frustreret, ked af det, bange, forvirret og sur. Det har taget mange timer og kræfter at beslutte mig for at stoppe på mit studie. Og det er rigtig svært at blive “fri” endnu engang.

Hvor har jeg mange gange ønsket, at jeg bare var sikker på, hvad jeg ville i mit liv. Tænk at være en af dem, der hele livet går efter en bestemt drøm. Tænk at vide, hvad man vil, så man ikke behøver igennem det helvede her med ikke at vide, hvad man skal. I virkeligheden er det nok den tid, hvor man lære mest af sig selv. Fordi vi skal jo nok allesammen finde vores plads, det er bare et spørgsmål om tid. Jeg glæder mig over, at jeg er klar til en ny start et nyt sted, og at jeg havde modet til at springe fra min uddannelse. Hvis man ikke føler for det, man laver, så skal man ikke gøre det. Uddannelse handler ikke om andet end en selv, fordi man skal leve med det. Specielt med det nye uddannelsesloft, skal vi tænke os om.
Det er nok det værste lort efter min mening, at det skal være der. Fordi det presser os unge mennesker, ihvertfald nogle af os. Hvis man ender med at fortryde det, som man bliver, kan det ikke bare laves om, og det oplever jeg skaber en usikkerhed.

Efter min mening er det i forvejen svært nok at finde ud af, hvad man skal læse. Der er så utrolig mange veje, hvilket jo også er en god ting. Fordi der er noget til os allesammen, vi skal bare undersøge og være åbne. Og ikke mindst skal vi turde! Og så er det træls, det skal være et nederlag ikke at være sikker på, hvad man skal være. Det er vel okay ikke at vide det? Der er et tidspunkt i alle menneskers liv, hvor man oplever at være usikker. Usikkerheden for mig har givet mig lejelighed at tænke rigtig meget, så jeg nu er kommet frem til, hvad jeg gerne vil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenter bekymringer