4 operation, ikke ufarlig

Påvirker de mig?

Jeg kan ikke længere blive såret, og jeg er ikke bange. Dog kan det være svært at gå op og ned af folk som har mobbet en, løjet om en og brudt ens tillid. I dag går jeg på en anden afdeling end de folk, der gjorde mit liv til et helvede. Min HF ligger samme sted som Gymnasiet, hvor jeg måtte droppe ud på grund af mobning og chikane. Det var et sats jeg tog at være så tæt på de mennesker, som kun ønskede mig det dårligt, men jeg havde ikke et andet valg. Jeg havde for mange forløb på sygehuset, der tog min tid, og jeg måtte fortsat uddanne mig i byen. Jeg har aldrig fortrudt mit valg om HF, fordi jeg kan godt lide at være der, men hverdagen er ikke bare nem.

Jeg troede ikke at mobningen fra folkeskolen ville ødelægge min tid på Gymnasiet. Efter 1.G var jeg sikker på, at det ikke længere gik på Gymnasiet, mobningen havde fulgt med. Jeg valgte derfor at flytte over på HF, og der blev jeg taget godt imod.

Det påvirker  mig at se på mine mobbere og gamle veninder, som jeg ikke længere har noget forhold til. Dem der aldrig har været en rigtig veninde, men som har mobbet mig, dem hader jeg. Det er træls at skulle se på dem, fordi jeg ville egentlig helst være fri for at se på dem. Jeg kan ikke gå i kantinen uden, at der er en stor risiko for, at jeg skal se dem. De har givet mig så mange problemer, indvendige smerter og forhindringer. Det ville være løgn, hvis jeg påstod, at jeg ikke var indebrændt.

Mine tidligere veninder er heller ikke nemme at møde på gangen. Nok er jeg ligeglad med dem, og de har gjort mig så meget ondt, det er en ting. Men jeg kan ikke forstå, at de kunne behandle mig sådan. Det er svært at møde dem og tænke tilbage på det, vi har haft, og det de har gjort mig af ondt.

Det er svært for mig at forholde mig til alle de her mennesker i hverdagen, og jeg glæder mig til, at jeg ikke skal se længere på dem og tænke “Der går hende, der slog mig”, “Der går dem, som udstillede mig og min familie”, “De bagtaler mig stadig”, “Dem legede jeg engang med”, “Deres forældre mobbede mig”, “Deres forældre udførte chikane over mig og min familie”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 operation, ikke ufarlig