Tæt på indlæggelse

Stolede ikke på nogen

Kære dagbog

Lockouten stoppede, der kom et lov indgreb, og lærerene blev sat i arbejde. Det er noget lort, jeg er virkelig ked af at skulle i skole igen. Jeg har været voldsomt ked af det, siden vi var på sygehuset. Nu føler jeg mig alene i verden uden noget at glæde sig til. Den anden dag var mig og min mor meget uvenner, men dagen endte med at vi lavede konfirmations mappe. 

Mit liv er ikke nemt mere, jeg er ked af det og græder for det meste. Jeg kan heller ikke sove. Jeg ville ønske mig langt væk fra alt hvis, jeg bare kunne. Føler alt er håbløst, jeg har mistet så meget. Hverdagen bliver aldrig som før igen.

Jeg stolede ikke på nogle og frygtede hele tiden, at jeg ville blive svigtet. Den frygt kommer jeg nok heller aldrig af med igen.

23/5 ? 2013

Kære dagbog

I går kom jeg først i skole de to sidste timer fordi, jeg ikke havde kunne sove endnu en gang. Jeg var sammen med Sara om dagen inden hun skulle til fransk. Hun er rigtig sød, og hende snakker jeg lidt med i skolen nu. Jeg er lige kommet hjem fra film galla på skolen, vi har lavet film og skulle vise dem.

Fortsættes…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tæt på indlæggelse