En uhyggelig sandhed

Hjælp fra SSP

Så startede de falske rygter for alvor…

Vi havde fortalt dem, hvad der var sket, og at vi havde fået beskederne sendt af en pige. Hun skulle ikke hænges ud, men jeg fortalte mine forældre, hvem det var. Min far skrev at der ikke var flere piger, som skulle slagtes, så han ville ikke sige noget. De skrev, at hvis vi ikke fortalte hvem der havde sendt beskederne, ville de sende ud på forældre siden til skolen, at der var hacking på spil. Folk ville så med det samme få at vide, at det var os de snakkede om. Far skrev, at det kunne han ikke, da det var falske beskyldninger og dermed ulovligt. Onsdag morgen skrev Knud til os. Han havde allerede haft fat i SSP manden, og nu skrev han brevet. Brevet ville komme ud til 87 børns forældre. Det ville gå ud over vores familie og specielt mig. SSP manden tvang Knud til at stoppe. Han kunne ikke bare  sende sådan noget ud, det ville være falsk anklage. Mor var oppe på skolen for at søge hjælp der. Knud fik besked af SSP om at blande sig udenom, og lade de unge piger klare deres konflikter selv. Det virkede bare ikke, chikanen fortsattes og udviklede sig.

Knud  skrev, at han ikke ville sende beskeden rundt, men han ville derimod ikke stoppe rygterne, som han allerede havde spredt. Mor ringede forældrene op. Først snakkede hun med Knud, men så fik hun Erna, fordi han ikke kunne styre sig.

Fortsættes… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uhyggelig sandhed