Lignede de ville smadre mig

Blikke i nakken

De turde dog ikke gøre noget, når jeg lå sammen med så mange. Midt i det hele tog mig og far til Svendborg i vores båd. Det var en rigtig god tur, som vi havde sammen. Det var varmt ude på vandet, men vi har selvstyrer og kunne sætte os op foran, hvor det luftede. Varmen var meget slem den dag, og vi kunne ikke være i båden i Svendborg havn, da vi lagde til. Vi gik i stedet op i byen, hvor vi også var på pizzeria om aftenen. Om aftenen gik vi tur og så film. Vores sejltur hjem næste dag var også skøn. Vi hyggede os lidt i Svendborg før, at vi tog af sted. Vi var i byen og besøgte mor på hendes arbejde på Svendborg Sygehus.

Da jeg kom hjem omkring kl.17, var det første jeg gjorde, at tage ned til Sebastian og de andre på Klinten. Jeg var dernede rigtig mange dage og lærte de andre godt at kende. Laus og Simon er rigtig sjove, at være sammen med også. Det er vidst Sebastians bedste venner. En af aftenerne var vi også i Det Blå Is Hus. En aften spurgte Cecilia, om jeg ikke ville med ind og have is. Vi har ikke snakket så meget, da jeg tror de andre piger bliver sure på hende. Vi var inde i byen til kl.23 og fik snakket en masse. Hun kan ikke forstå, at jeg er blevet udelukket. Vi endte med at aftale, vi skulle på ferie i havnen på vores båd. Vi sov der 3 dage, og det var rigtig hyggeligt. Vi havde købt ind og lavede selv morgen og middagsmad. Mor kom ned med aftensmad til os. I fredags tog mig og Cecilia med far til Svendborg. Han skulle sejle med nogle gæster på et stort træskib ?Grønne Erna?, og jeg havde fået lov at komme med sammen med en veninde også. Det var kun ældre mennesker, som var med udover os, men de var rigtig søde.  Det var en rigtig dejlig tur. På vej hjem blev Cecilia inviteret til en fest, men hun måtte ikke tage mig med. Det var sammen med vores gamle veninder. Det var en underlig følelse, at hun skulle videre efter turen sammen med dem, som jeg havde regnet for mine veninder også.

Fortsættes…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lignede de ville smadre mig