Kæmper for helbredet

Dum og dummere!

Min far bliver 50 i dag, vi holdte hans fødselsdag med gode mennesker omkring os i lørdags. Jeg vil benytte lejligheden til at sige lidt til min far her på bloggen. Han er en person, der har inspireret mig rigtig meget og ikke mindst til aldrig at give op. Og jeg synes virkelig han fortjente den bedste dag og en rigtig god tur til Brasilien nu, hvor han rejser på endnu en sejltur d.24 marts.

Collage_Fotor

Jeg er ikke i tvivl om, at det er min far jeg ligner inden i. Og det kan jo både være godt og skidt, men jeg er ikke flov. Det at vi ligner hinanden så meget har gjort, at han blandt andet er blevet den bedste rejsekamerart for mig. Mine forældre er ikke skilt, selvom mig og min far nogle gange rejser alene. Vi vil bare de samme ting, og der er aldrig problemer, når vi skal opleve sammen. Jo vildere jo bedre og jo mere at udforske jo bedre! Jeg kan slet ikke vente til, at vi tager vores planlagte tur efter, jeg er blevet student. Fordi jeg vil hellere på tur med min far, end jeg vil med en masse andre studenter. Vi fungere bare godt, når vi er sammen om oplevelser. Det lyder fedt med en tur med en masse andre, men det betyder meget for mig, at jeg kan komme afsted med min far igen.

Og det er også derfor, det går mig på, at jeg ikke kan følge med på hans rejser, når han sejler. Måske jeg kan det en dag. Vi er far og datter, og vi kan komme op at toppes. Sådan kan det jo gå, når man er lige stædige. Samtidig er vi hinandens støtte i tykt og tynd, og det vil vi blive ved med. Han har evnen til både at være min far og en af mine bedste venner.

Men stort tillykke med de 50 år Far!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmper for helbredet