Populære og ligeglade

Hun gav de andre skylden

Jeg havde engang hjulpet hende, da hun ikke havde så mange veninder i de mindre klasser, så jeg stolede i starten på, at hun ville hjælpe mig.  Det var bare en stor løgn alt det, som hun stod og lovede mig. Hun har sikkert efter vores samtale været direkte nede og bagtale mig med de andre. På dette tidspunkt vidste jeg ikke, at hende og hendes søster havde en stor del af indflydelsen på mobningen og faktisk endte med at overtage det hele. De værste historier om mig og min familie endte med at komme fra dem og deres forældre.

2017; Grand Canyon Disse bjerge beskriver meget godt, alle de ting, jeg dengang skulle til at overkomme.

Vennerne jeg denne sommer fik på stranden, da jeg lå med de nye mennesker, har jeg den dag i dag. De så ikke på mig som en dårligt menneske, de gav mig en chance. Jeg tror ikke, at de havde hørt noget om mig på dette tidspunkt. Hvis de i dag har hørt noget, er de ligeglade, de vil gerne ses med mig.

5/8 ? 2013

Kære dagbog

 Mor ringede og snakkede med Louises mor Lene om det hele den anden dag. Lene ringede tilbage og sagde, at Louise fortalte, at det var de andre, som havde holdt mig udenfor, og det hele var sket, da hun var på ferie. Hun havde også sagt, at hun havde prøvet og snakke med mig, men jeg havde ikke ville.  Det passer bare slet ikke. Hun var også den, som var allermest på i gruppesamtalen på Facebook.  Det virkede altså ikke, at mor snakkede med Lene. Cecilia havde fortalt mig, at der var fest, og det var de andre blevet sure på samme dag over det. Far fik nok. Kasper som er Louise´s lillebror leger med Magnus, og da deres far Søren skulle hente ham fra os et par dage efter, tog far fat i problemet med ham. Far regnede med, at Søren ville lytte til os som en gammel ven. Jeg stod og kunne høre det hele i gangen. Far havde fået billederne, jeg havde modtaget fra pigernes Facebook chat af mig, og han viste Søren dem. Han sagde flere gange, at han ville vide hvad, jeg havde gjort Louise. Søren kom med en masse løgnehistorier fra Louise, men beskederne viste jo sandheden. Søren skulle ringe til os, men det har han ikke gjort.

Fortsættes… 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Populære og ligeglade