Stop på uddannelse

Studenter bekymringer

Studentertiden er kendt som en fantastisk tid, men for nogle er den efterfølgende tid meget svær. Nu har jeg selv prøvet det, når man ikke ved, hvad man vil. Der er så mange muligheder, men hvad er det rigtige nu?

Det er rigtig svært at finde ud af, hvad man vil være, og hvad man ønsker at blive. Allerførst skal man følge sit hjerte, sin mavefornemmelse og lade tingene ske i ens eget tempo. Frygten for at vælge det forkerte er forfærdeligt, men man kan ikke gøre noget ved, hvis det skulle ske. Og det er altså helt okay at gå den forkerte vej, der skal være tid til at lave fejl og lære sig selv at kende.

Når man først har huen på er det tiden, hvor man skal begå fejl og lære sig selv at kende for alvor. Man står på egne ben, og man skal tage sine egne valg. Friheden lyder fantastisk og er måske meget tiltrængt, men friheden kommer også sammen med frygt, bekymringer, angst og frustrationer for nogle og faktisk rigtig mange. Det er ikke noget, man kan flygte fra som nybagte studenter, men vi kan komme igennem det, selvom det måske ikke er det nemmeste.

Men slå koldt vand i blodet, vi finder allesammen vores plads i livet på et tidspunkt. Og det vigtigste er, at man ender et sted, man kan lide at være. Ens fremtid skal ikke baseres på, hvad andre synes kunne være fedt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop på uddannelse