Drop eksamensangsten

Stop på uddannelse

Jeg har gået med en masse tanker, som jeg ikke har haft lyst til at dele. Efter en del overvejelser har jeg nemlig besluttet mig for, at jeg vil stoppe på min uddannelse. Det har fyldt rigtig meget for mig at finde ud af, hvad jeg skulle. Nu har jeg modet til at tage den universitetsuddannelse, jeg har overvejet.

Jeg har indset, at det påvirker mig meget, hvis andre er involveret i tankerne om min uddannelse. Pludselig regner folk med, at jeg er noget, eller at jeg gør noget. Det er jeg ikke interesseret i før, jeg selv er helt sikker på, hvad der skal ske. Så hvad jeg går og drømmer om nu, er jeg ikke klar til at dele med nogen. Fordi..

Uddannelse er en stor ting, og det er noget, som man skal leve med. Man skal “blive til noget”, og det skal altså være noget, som man kan lide. Hvis man ikke følger sit hjerte, så kommer man aldrig dertil, hvor man er tilfreds med sin uddannelse. Det er vigtigt for mig, jeg kommer dertil. Hvis der er noget, jeg ikke gider, så kan jeg ikke. Og dertil kommer jeg kun, hvis jeg lytter til mig selv og ingen andre. Det er kun en selv, der ved, hvad man kan lide. Og så er jeg træt af at høre, hvad andre synes, jeg skal gøre. Det er svært, men jeg vil selv løse mine tanker om uddannelse, det har jeg valgt.

Det sidste halve år på sygeplejerskestudiet har givet mig modet til at tro mere på, jeg faktisk godt kan nogle ting. Og derfor vil jeg ikke nøjes med noget, jeg vil følge mine drømme. Selvom jeg kunne lide sygeplejerskeuddannelsen, var det ikke min drøm at gå der. Jeg har været holdt meget nede førhen, og jeg har haft brug for mere tid til at finde ud af med mig selv, hvad jeg gerne ville og hvem, jeg egentlig er.

Nu er jeg klar til at følge mine drømme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drop eksamensangsten